Školstvo chce nakúpiť tlačiarenské služby za 15 mililiónov

NETKY.SK • 14 Október 2013, 12:50 • 2 min
Školstvo chce nakúpiť tlačiarenské služby za 15 mililiónov

BRATISLAVA - Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVŠ) SR chce nakúpiť tlačiarenské služby v predpokladanej hodnote 15 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Ministerstvo nakupuje v mene iných verejných obstarávateľov. Zadávateľ stanovil lehotu trvania rámcovej dohody na 48 mesiacov a predpokladá troch účastníkov. Predmetom zákazky sú propagačné materiály, tlačiarenské, grafické a distribučné služby pre verejného obstarávateľa a jeho organizácie. Zákazka by mala zabezpečiť tlač odborných publikácií, plagátov a ďalších tlačovín potrebných pre činnosť verejného obstarávateľa a jeho priamo riadených organizácií.

Ministerstvo požaduje zábezpeku vo výške 500 tis. eur. Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov EÚ, operačného programu Výskum a vývoj, operačného programu Vzdelávanie, ako aj zo štátneho rozpočtu. Verejný obstarávateľ požaduje vyjadrenie banky, pobočky zahraničnej banky alebo zahraničnej banky, ktoré nie je staršie ako tri mesiace ku dňu predloženia ponuky. Banka by v ňom mala potvrdiť, že záujemca nebol za predchádzajúce tri roky až ku dňu vystavenia vyjadrenia v nepovolenom prečerpaní, v prípade splácania úveru záujemca dodržuje splátkový kalendár a jeho účet nie je predmetom exekúcie. Uchádzač tiež musí predložiť záväzný prísľub banky, že v prípade potreby, môže získať úver vo výške 500 tis. eur. Podmienkou účasti je požadovaný obrat uchádzača v oblasti, ktorej sa predmet zákazky týka. Jeho výška spolu za posledné tri roky musí byť najmenej 10 mil. eur bez DPH. 

Záujemca musí predložiť zoznam dodávok tovaru a poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky v celkovej hodnote najmenej 4 mil. eur bez DPH. Ďalej musí preukázať, že v každom roku uskutočnil dodávky pre minimálne troch odberateľov v hodnote nad 350 tis. eur bez DPH za každého odberateľa samostatne. Verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu environmentálneho riadenia, ktorý vydala nezávislá inštitúcia. Podmienkou účasti sú aj rozsiahle technické požiadavky. 

Zadávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu, pričom o víťazovi rozhodne najnižšia cena. Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť do 11. novembra tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies