Sklamaná volička stretla pri relaxačnej prechádzke lesom Clintonovú, navzájom sa objali

NETKY.SK • 11 November 2016, 14:18 • 2 min
Sklamaná volička stretla pri relaxačnej prechádzke lesom Clintonovú, navzájom sa objali

NEW YORK - Výsledky volieb v Spojených štátoch "zlomili srdce" Margot Gersterovej, ktorá volila Hillary Clintonovú, natoľko, že sa žiaľ rozhodla rozptýliť prechádzkou v lese so svojimi dcérami v okolí obce Chappaqua v americkom štáte New York.

slovakia

left justify in out

Posledným človekom, koho by tam čakala, bola práve porazená kandidátka Demokratickej strany Clintonová. Presne to sa však udialo. "Po voľbách som bola taká zdrvená, že som si povedala, že si radšej odpočiniem a vezmem svoje dievčatká na výlet," napísala Gersterová na Facebooku. "Boli sme tam samé a bolo to nádherné a upokojujúce," pokračovala v opise zážitku a dodala, že keď boli na odchode domov, "začula som pred nami nejaké šušťanie". A po chvíli stretli "Hillary a Billa so svojimi psami, ktorí robili presne to, čo aj my".

 

Britská stanica BBC v tejto súvislosti napísala, že fotografia Clintonovej v spoločnosti s Gersterovou a jej malou dcérou v nosidle bola prvá verejne šírená informácia o Clintonovej od jej stredajšieho povolebného prejavu v New Yorku.

 

 

Gersterová, ktorá žije v neďalekom White Plains, dodala, že fotografiu dokonca fotil osobne Bill Clinton. Záber s Clintonovou spolu s podrobným opisom stretnutia neskôr zverejnila na Facebooku. Post odvtedy na tejto sociálnej sieti získal vyše 110.000 lajkov a vyše 9000 zdieľaní od iných užívateľov.

 

"Musela som ju (Clintonovú) objať a povedať jej, že jeden z momentov, na ktoré som ako matka hrdá, je, že som Phoebe (svoju dcéru) vzala so sebou, keď som za ňu (Clintonovú) hlasovala," napísala Gersterová v citovanom statuse.

 

"Objala ma, poďakovala mi a vymenili sme si niekoľko príjemných komplimentov a potom som ich nechala pokračovať v prechádzke," dodala podporovateľka nádejnej prvej prezidentky v dejinách USA.

Manželia Clintonovci žijú v obci Chappaqua v okrese Westchester County v americkom štáte New York, asi 50 kilometrov severne od mesta New York.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies