Skalicu povedú Štefan Mega s Michalom Ružičkom

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 15:18 • 2 min
Skalicu povedú Štefan Mega s Michalom Ružičkom

SKALICA - Hokejistov HK 36 Skalica povedie v novej sezóne z pozície hlavného trénera Štefan Mega, jeho asistentom bude Michal Ružička. Nový hlavný kormidelník nahradí vo funkcii Andreja Výboha, ktorý viedol mužstvo od novembrového odchodu Josefa Tureka do Chomutova.

slovakia

left justify in out

"Na výkonnom výbore sme v pondelok potvrdili nového hlavného trénera Štefana Megu, ktorého asistentom bude Michal Ružička. Mali sme spolu rozhovor, na ktorom sme riešili hráčsky káder. Niektorých hráčov máme pod zmluvami, ale nie je ich veľa. Je aj skupina hokejistov, o ktorých máme naďalej záujem a budeme s nimi komunikovať. Či už sú to takí, ktorí tu minulý rok pôsobili, alebo tí, ktorí tu nehrali. Budeme to riešiť, prípravu začneme 19. mája. Dovtedy sa budeme snažiť mužstvo poskladať tak, aby príprava na suchu mala svoju tvár," povedal v rozhovore pre hokejportal.net generálny manažér HK 36 Peter Srnec. 

 

Skalica bola v uplynulej sezóne farmárskym tímom Slovana Bratislava. Na Záhorí si spoluprácu predstavovali trocha inak. Súčasná zmluva vypršala a o novej obe strany zatiaľ nehovorili. "Náš výkonný výbor sa rozhodol, že túto tému bude riešiť v blízkej budúcnosti. Nejaké skúsenosti máme, všetci dobre vieme, že sme si našu spoluprácu predstavovali na trocha inej úrovni, ako prebiehala. Nechcem teraz používať zásadné slová, lebo ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy. Nechceme sa teda k tomu teraz vyjadrovať. Momentálne ani nepoznáme predstavy Slovana. Dnes je to vec, ktorá určite nie je uzavretá, keďže ešte ani nebola otvorená," dodal pre hokejportal.net Peter Srnec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies