Skaličania v zostave už aj s Pálffym vyhrali na ľade dvadsiatky 5:3

NETKY.SK • 26 Október 2012, 07:08 • 2 min
Skaličania v zostave už aj s Pálffym vyhrali na ľade dvadsiatky 5:3

Skaličania v zostave už aj s Pálffym vyhrali na ľade dvadsiatky 5 3 - Hokej V jedinom štvrtkovom zápase hokejovej Tipsport extraligy vyhrali hokejisti HK 36 Skalica v bratislavskom Ružinove nad reprezentáciou do 20 rokov 5 3. V zostave hostí sa po zranení

slovakia

left justify in out

img

V jedinom štvrtkovom zápase hokejovej Tipsport extraligy vyhrali hokejisti HK 36 Skalica v bratislavskom Ružinove nad reprezentáciou do 20 rokov 5:3. V zostave hostí sa po zranení a viac než mesačnej pauze opäť objavil Žigmund Pálffy a jedným gólom prispel k triumfu hostí, ktorí sa posunuli na siedme miesto tabuľky.

Dvadsiatka povzbudená predchádzajúcimi dvoma víťazstvami začala aj proti Skalici aktívne a už v 5. minúte sa ujala vedenia - do úniku sa dostal Bíreš a hoci gólman Trenčan proti nemu dvakrát úspešne zasiahol, na dorážku Hudeca už nestačil. Vzápätí mohol vyrovnať Višňovský a v polovici prvej časti aj Stieler pri vlastnom oslabení, domácich však v oboch prípadoch podržal brankár Nagy. Skaličania sa dočkali až v 15. minúte, keď sa prudkou strelou z pravej strany presadil Klejna.

Aj úvod druhej tretiny vyšiel lepšie mladíkom, v 25. minúte predviedol sólovú akciu Luža, puk posunul na Bíreša a ten aj so šťastím upravil na 2:1 pre zverencov trénera Ernesta Bokroša. Ten istý hráč mohol o niečo neskôr v presilovej hre zvýrazniť náskok svojho tímu, ale proti bol pozorný Trenčan. Na druhej strane po veľkej chybe v defenzíve nastrelil Stieler žrď domácej bránky, výraznú aktivitu a tlak však korunovali hostia v závere prostrednej časti tromi gólmi v priebehu necelých troch minút. Postupne sa od 37. do 39. minúty strelecky presadili Barák, Pálffy a Višňovský a Skalica dokonale obrátila vývoj zápasu.

Hneď na začiatku tretieho dejstva zdramatizovali domáci stretnutie kontaktným gólom, keď v početnej výhode Kolena našiel pred bránkou voľného Fujeríka a ten znížil na 3:4. Viac šancí potom mali na hokejkách Skaličania, ale v 57. minúte spálil veľkú šancu na vyrovnanie Uhrík. O minútu neskôr Kutálek piatym presným zásahom spečatil zaslúžený triumf hostí.


Tipsport extraliga:

HK Orange 20 - HK 36 Skalica 3:5 (1:1, 1:3, 1:1)

Góly: 5. Hudec, 25. Bíreš, 43. Fujerík - 15. Klejna, 37. Barák, 38. Pálffy, 39. Višňovský, 58. Kutálek. Rozhodovali: Kubuš - Kacej, Návratek, vylúčení: 1:4 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 463 divákov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies