Šimčo so Šoltisom končia na lavičke MFK Ružomberok

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 10:39 • 2 min
Šimčo so Šoltisom končia na lavičke MFK Ružomberok

RUŽOMBEROK - Futbalistov MFK Ružomberok nepovedie v nasledujúcom corgoňligovom ročníku trénerská dvojica Ladislav Šimčo, Anton Šoltis, ktorá sa ujala kormidla pred touto sezónou.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom stredajšie vydanie denníka Šport v žurnalistickom prejave "O Fiľovom verdikte sa nedebatuje". "Vedenie klubu sa rozhodlo do novej sezóny hľadať nových trénerov. Dozvedel som sa to na nedávnom stretnutí s generálnym riaditeľom klubu Baraníkom. On nám oznámil, že majiteľ klubu Milan Fiľo sa rozhodol pre takýto krok," cituje Šport čoskoro 46-ročného košického rodáka Ladislava Šimča (nar. 29. mája 1967). 

Omladený Ružomberok je tri kolá pred koncom ligy na 6. priečke corgoňligovej tabuľky so 42 bodmi, v závere súťaže sa však ešte môže vyšvihnúť aj na tretie miesto znamenajúce zisk miestenky v pohárovej Európe (na ňom momentálne figuruje MFK Košice so 45 bodmi).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies