Silné slová trénera United! Ten Hag: Ronaldo by už nemal hrať za Manchester United

NETKY.SK • 16 November 2022, 09:41 • 2 min
Silné slová trénera United! Ten Hag: Ronaldo by už nemal hrať za Manchester United

MANCHESTER - Tréner futbalistov Manchestru United na stretnutí s vedením klubu vyslovil názor, že Cristiano Ronaldo by už nemal pôsobiť na Old Trafford. Podľa Erika ten Haga portugalský reprezentant svojimi výrokmi prekročil hranice.

slovakia

left justify in out

Ronaldo to prehnal! Ten Hag má toho už dosť

 

Ronaldo v interview v programe Piers Morgan Uncensored uviedol, že sa cíti byť zradený a vyhlásil, že sa ho vrcholní funkcionári Manchestru United snažia vyštvať z klubu. Podľa ESPN sa v pondelok uskutočnilo stretnutie medzi Ten Hagom, spolumajiteľom klubu Joelom Glazerom, výkonným šéfom Richardom Arnoldom a riaditeľom pre futbalové operácie Johnom Murtoughom. Ten Hag na ňom zdôraznil, že Ronaldo zašiel svojou kritikou priďaleko, že nerešpektuje trénera ani manažment klubu a nemal by už hrať za Manchester United. TASR prebrala informácie z portálu ESPN.

Celý rozhovor s Ronaldom odvysielajú neskôr tento týždeň, no niektoré jeho časti zverejnili už v nedeľu večer len niekoľko hodín po poslednom zápase United pred MS. "Diabli" v ňom zdolali Fulham 2:1, Ronaldo však nefiguroval na súpiske už v druhom stretnutí za sebou, údajne pre chorobu. Hviezdny Portugalčan naznačil, že pravdepodobne už za klub nenastúpi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies