Silent One: Mourinho chýbal už na 43. tlačovke ako tréner Realu

NETKY.SK • 10 Apríl 2012, 21:22 • 2 min
Silent One: Mourinho chýbal už na 43. tlačovke ako tréner Realu

Silent One Mourinho chýbal už na 43. tlačovke ako tréner Realu - Futbal MADRID - Je známy ako Výnimočný (Special One).

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Je známy ako Výnimočný (Special One). Ale možno by José Mourinho mal byť premenovaný na Silent One (Tichý). Tréner Realu Madrid vynechal už 43 tlačových konferencií, odkedy začal trénovať kráľovský klub pred viac ako dvoma rokmi.

V utorok nechal svojho asistenta, Aitora Karanku, obhajovať ligovú formu klubu, keď sa náskok pred Barcelonou scvrkol už iba na štyri body.

Real trikrát remizoval z posledných piatich zápasov a to ho ešte 21. apríla čaká El Clásico na Nou Campe, ktoré by mohol rozhodnúť o titule.
Karanka povedal, že "v tíme nie je žiadny strach či nebodaj panika", a že "nikto nespochybňuje Mourinha, ani trénujúci personál, alebo hráčov. Neexistujú žiadne pochybnosti o tom, čo robíme."

Real Madrid čaká v stredu derby proti Atleticu Madrid a keď si nechce narobiť ešte väčšie problémy, tak musí jednoznačne vyhrať zápas s čo najväčším rozdielom, aby dal Barcelone jasne najavo, že nie su pred záverom sezóny v kríze. Či sa mu to aj podarí? Uvidíme...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies