Shobaleader One vystúpia v Prahe aj na festivale Pohoda

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 16:03 • 2 min
Shobaleader One vystúpia v Prahe aj na festivale Pohoda

PRAHA - Britská elektronická formácia Shobaleader One sa koncom mesiaca predstaví v Českej republike. Projekt anglického hudobníka Squarepushera konkrétne vystúpi v stredu 29. marca v pražskej Meet Factory.

slovakia

left justify in out

Štvorčlenná kapela, ktorá sa predvedie v LED maskách a špeciálnych kostýmoch, v Prahe okrem iného predstaví aj svoj druhý album Elektrac. Ten sa dostane na trh už tento piatok.

 

Formácia zavíta okrem českej metropoly tiež na festival Pohoda, kde Squarepusher vystúpi aj ako sólový interpret. Festival sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne. 

 



Formácia Shobaleader One sa zameriava na inštrumentálne prevedenie skladieb spomínaného Squarepushera. Spolu so 42-ročným muzikantom, ktorý v skupine hrá na basgitaru, pôsobia v zostave aj Strobe Nazard (klávesy), Arg Nution (gitara) a Company Laser (bicie). Shobaleader One majú na konte album d'Demonstrator (2010). Spomínaná novinka Elektrac bude obsahovať nové verzie jedenástich skladieb Squarepushera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies