Maďarskí a slovenskí policajti objasnili vraždu slovenského podnikateľa

NETKY.SK • 24 Máj 2023, 09:15 • 2 min
Maďarskí a slovenskí policajti objasnili vraždu slovenského podnikateľa

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - Maďarskí a slovenskí policajti objasnili vraždu slovenského podnikateľa Tibora Sz. z obce Číčov v okrese Komárno. V tejto súvislosti maďarská polícia vydala medzinárodný zatykač na Gergelya S., pričom troch ďalších podozrivých už zadržali.

slovakia

left justify in out

Na spoločnej tlačovej konferencii v Budapešti to uviedli v utorok predstavitelia slovenskej a maďarskej polície. Traja zadržaní muži sú slovenskí občania, dvaja boli zadržaní na Slovensku a jeden v Maďarsku. Podnikateľ naposledy telefonoval 2. mája v obci Trávnik v okrese Komárno, následne ho rodina nahlásila ako nezvestného. Jeho zhorené auto našli 3. mája pri meste Pápa na severozápade Maďarska.

 

Zakopané telo zavraždeného vypátral policajný pes 12. mája. Totožnosť podnikateľa potvrdila pitva. Riaditeľ odboru Západ NAKA Rudolf Patka uviedol, že slovenská polícia vedie trestné stíhanie pre trestný čin úkladnej vraždy, ktorá sa stala 2. mája. Na mieste vraždy, v rodinnom dome, boli zaznamenané najdôležitejšie biologické stopy, ale našli sa aj dôkazy súvisiace s použitou zbraňou a nábojom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies