Seye mal vážnu nehodu, teraz už dáva góly

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 13:13 • 2 min
Seye mal vážnu nehodu, teraz už dáva góly

PÁPA - Senegalský futbalista so slovenským pasom Mouhamadou Seye, ktorý si v jesennej časti obliekal dres Dukly Banská Bystrica, strelil v úvodných dvoch jarných kolách najvyššej maďarskej súťaže za FC Lombard Pápa dva góly.

slovakia

left justify in out

Jeho vstup do tejto časti sezóny však bol na vážkach. "Pred úvodným duelom som mal hrôzošťastnú nehodu. Šoféroval som do Pápy, keď sa jedno auto rútilo obrovskou rýchlosťou a proti predpisom predchádzalo vojenskú kolónu. Aby som zabránil frontálnej zrážke, zabrzdil som, avšak za mnou idúce auto narazilo do môjho auta. Náraz nás otočil a skončili sme v priekope. Auto sme mali úplne zdemolované. Našťastie, nám trom sa nič nestalo," uviedol na webe manažérskej agentúry Central Sport Management Seye, podľa ktorého vinníka nehody doteraz nenašli, keďže z miesta odišiel.

 

Seye bude pôsobiť v FC Lombard minimálne do konca tejto sezóny, dohoda obsahuje aj opciu na dvojročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný rodák z Dakaru už za Lombard hral, v roku 2012 nastúpil na 25 súťažných stretnutí a strelil päť gólov. "Vrátil som sa do známeho prostredia. Pápa mi vyhovuje, lebo je to rodinný klub. V Pápe sa cítim výborne, v klube mi dôverujú. Verím, že budeme úspešní aj v ďalších dueloch," doplnil na webe CSM Seye, ktorého manželka s dcérkou je ešte v Senegale. Do Maďarska by mala doraziť do konca marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies