Šesták je po operácii kolena: Všetko prebehlo hladko

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 09:00 • 2 min
Šesták je po operácii kolena: Všetko prebehlo hladko

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Šesták sa začiatkom tohto týždňa podrobil operácii ľavého kolena. Bývalý lekár národného tímu Peter Malinovský mu úspešne opravil poškodený meniskus, informoval vo svojom stredajšom vydaní denník Šport.

slovakia

left justify in out

"Všetko prebehlo hladko. V sále som bol necelú polhodinku a napriek tomu, že som bol v celkovej narkóze, po pár hodinách som už cestoval domov. Koleno mám napuchnuté, ale musím zaklopať, takmer vôbec ma nebolí," uviedol pre Šport 32-ročný útočník druholigového nemeckého klubu VfL Bochum.

 

O desať dní má ísť Šesták na kontrolu a vyberanie stehov. "Ak pôjde všetko hladko, hneď po tom by som mohol začať plávať a bicyklovať. Do plného tréningu by som mohol naskočiť po štyroch až šiestich týždňoch od operácie," dodal Šesták, ktorý tak určite vynechá 14. júna domáci duel kvalifikácie EURO 2016 proti Macedónsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies