Šesť odtieňov dokonalej svadby

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 10:00 • 2 min
Šesť odtieňov dokonalej svadby

Je to nekonečne vzrušujúce a špeciálne obdobie, ktoré sa za normálnych predpokladov už asi nebude opakovať, preto by malo byť dokonale naplánované a premyslené, tak ako voľba partnera, ktorú ste zvažovali niekoľko rokov predtým. Zistili sme pre Vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu urobiť všetko v predstihu a ušetriť vás od nepotrebných ťažkostí v najdôležitejší deň vášho života. Takže začnime ...

slovakia

left justify in out

1. Dátum svadby

 

Pri výbere dátumu svadby, ak je to možné, sa uistite, že tento deň je voľným pre všetkých, to znamená aj hostí. Od momentu, než vám partner navliekol na prst pekný snubný prsteň prebehlo už niekoľko dní a možno aj mesiacov. Plánovanie svadby začína väčšinou od tohto okamihu, no ako prvé by ste mali myslieť na jej dátum, od ktorého bude závisieť všetko ostatné.

 

2. Koncept svadby

 

Koncept svadby sa môže meniť. Môžete si urobiť svadbu v ľudovom štýle, v mega-modernej, klasickej, vintage, rockovej, športovej, orientálnej a inej atmosfére. Všetko závisí od vašich osobných želaní a fantázií. Hlavná vec je, že všetky detaily by mali byť v rovnakom štýle. To znamená, že v ňom by mali byť ladené aj pozvánky a dizajn sály a všetko ostatné. Môžete tiež špecifikovať v pozvánkach priania pre špeciálne oblečenie, aby sa hostia mohli lepšie pripraviť a dámy si napríklad mohli zvoliť tie správne lodičky.

 

3. Pozor na sviatky a iné udalosti

 

Ak sa chystáte nielen spečatiť svoje vzťahy v občianskom poriadku, ale mať obrad so všetkým, čo k nemu patrí - musíte sa uistiť, že v tento deň nie sú v kostole a ostatných prevádzkach žiadne špeciálne udalosti, veľké sviatky alebo iné výnimky, ktoré by vám to v konečnom dôsledku mohli len zbytočne skomplikovať.

 

4. Dokonalý vzhľad

 

Aj s tým by ste mali počítať dopredu a dôkladne sa naň postupne pripravovať. Odtieň zubov zdokonalíte účinnými bieliacimi pásikmi, ktorých použitie vám nezaberie ani pol hodinu. O účes a očarujúci make up sa postará kozmetička, niekoľko hodín pred obradom, nadbytočné kilá ale behom troch a lebo viac hodín určite nezhodíte, tak na to myslite skôr. Rovnako aj na oblečenie, do ktorého potom nebudete musieť kvôli zmenenej hmotnosti zasahovať.

 

5. Špeciálne kurzy

 

V mnohých náboženských kultúrach sú partneri povinní podstúpiť špeciálne školenia, aby získali akési povolenie na svadbu. Uistite sa, že máte čas na zápis do tejto skupiny. Kurzy zvyčajne trvajú 4 týždne a zahŕňajú prednášky rodinného psychológa, duchovných a konzultantov o plánovaní rodiny. Dôrazne vám odporúčame tieto hodiny navštevovať, pretože konkrétne informácie vám pomôžu lepšie pochopiť niektoré situácie. 

 

6. Výber miesta

 

Pri výbere miesta sa snažte vziať do úvahy nielen čas roka a dopravnú situáciu, ale aj priľahlé územie, pracovné podmienky niektorých príslušníkov rodiny, rozmiestnenie hál a iné. Opýtajte sa, v akej hodine sa udalosť môže konať a či má inštitúcia dodatočný poplatok za každú hodinu práce na viac. Zistite, si aj to, či bude vaša svadba v tento významný deň jedinou.

 

Dajte si na tieto detaily pozor a možno sa na vašu svadbu a najdôležitejší deň vo svojom živote pripravíte oveľa lepšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies