Horúca jeseň na Markíze – Pán profesor, Druhá šanca, Tvoja tvár aj premeny s Marošom Molnárom

NETKY.SK • 28 August 2022, 12:00 • 2 min
Horúca jeseň na Markíze – Pán profesor, Druhá šanca, Tvoja tvár aj premeny s Marošom Molnárom

Televízia Markíza predstavila svoju programovú jeseň na média párty, o ktorej sa dozviete viac v dnešnej reportáži o 18.00. My sa zatiaľ pozrieme na jej seriálovú novinku Chatári a ďašie zaujímavosti.

slovakia

left justify in out

 

Pokračuje Druhá šanca s Jánom Koleníkom, na obrazovky sa vracia Pán profesor (Tomáš Maštalír) a úplnou novinkou bude oddychový seriál pre celú rodinu Chatári. Je plný vtipných dialógov a komicky ľahko absurdných situácií, ale nepodceňuje divácky intelekt, čo znie veľmi povzbudivo.

 

Slováci zvyknú cestovať na chaty, aby unikli každodennej rutine a boli v pohode. A budú v pohode, aj keby sa mali pozabíjať! Tento 13-dielny rodinný seriál s dĺžkou dielu 50 minút, je o výstrednej komunite úplne odlišných ľudí, ktorí majú spoločné len jedno – chalupa je ich koníčkom a dovolenkovým životným štýlom.

 

img

 

Diváci si budú môcť vychutnať komediálny pohľad na partiu svojských ľudí, ktorí majú svoje nádeje a sny, rôzne tajomstvá a snažia sa spoločne zvládnuť jeden cieľ, ktorý ich spája: zúfalo sa snažia cítiť dobre a relaxovať v prírode po náročnom pracovnom týždni. Sú rozhodnutí byť v pohode, aj keď sú vystresovaní ako čert, nahnevaní, deprimovaní alebo zranení.

 

Natočili ho podľa úspešnej českej predlohy s názvom Osada z pera jedného z najúspešnejších tamojších scenáristov Petra Kolečka. Jeho slnkom zaliatou, až prázdninovou atmosférou, pravidelne otriasajú konflikty, ktoré sú zdrojom situačného slovného humoru.

Keďže ide o adaptáciu českého seriálu, bolo najskôr nutné prispôsobiť ho slovenskej mentalite a lokálnym reáliám.

 

„Tým, že som nikdy adaptáciu nerobil, bolo to pre mňa veľmi ťažké. Celé to bolo o malých, ale čo najpresnejších zmenách. Slovenský humor a celkovo nátura sú trochu iné ako tie české, napriek tomu, že veľmi úzko koexistujeme. Najdôležitejšie pre mňa bolo, aby všetky okolnosti nášho príbehu boli slovenské,“ vysvetľuje Tomáš Jančo, kreatívny producent a scenárista nového seriálu Chatári.

 

img

 

V malej chatovej osade sa diváci zoznámia s rôznymi postavami, ktoré spolu cez víkendy fungujú ako komunita s vlastnými pravidlami a zákonmi, s jedinečnou hierarchiou a mocenským reťazcom a s vlastnými skrytými tajomstvami. Kvôli predsudkom, láske či prijatiu ostatných musia zdolať množstvo prekážok.

Nepraktický ítečkár, ktorý sa nevie zaobísť bez internetu, nezávislá spisovateľka ľúbostných príbehov pre ženy; milionári, ktorí predstierajú, že sú chudobní; milovník života v divočine, ktorý je v skutočnosti pod papučou, či otec rodiny, ktorý sa rozhodol, že zmyslom jeho života je byť ortodoxným Židom. Aj toto sú postavy, ktoré budú divákom robiť spoločnosť už túto jeseň.

 

img

 

Diváci sa môžu tešiť na špičkové herecké obsadenie, plné takých silných mien ako Diana Mórová, Maroš Kramár, Vlado Kobielsky, Ivan Romančík, Zuzana Kubovčíková Šebová, Helena Krajčiová či Marián Miezga.  

 

 

img

 

 

Extrémne premeny s trénerom Marošom Molnárom sú späť, účastníci štvrtej série vážia dokopy takmer dve tony!

Nová séria slovenskej verzie celosvetovo úspešnej reality šou o chudnutí odštartuje na obrazovkách televízie Markíza v stredu 7. septembra 2022 o 20:30 hod., alebo až v týždňovom predstihu na Voyo.


Celosvetovo úspešná reality šou o chudnutí si podmanila aj slovenských divákov, preto sa na jeseň 2022 vráti na obrazovky televízie Markíza s novými časťami. Stanú sa tak svedkami tej najväčšej a najinšpiratívnejšej telesnej premeny ďalších dvanástich Slovákov, ktorých trápi čoraz rozšírenejšia civilizačná choroba – ťažká obezita.  

Odvážni dobrovoľníci si pod vedením skúseného profesionálneho trénera Maroša Molnára, nutričného terapeuta a ďalších odborníkov na zdravý životný štýl, dali za cieľ bezpečne schudnúť výraznú časť svojej telesnej hmotnosti počas jedného roka a získať tak druhú šancu na život. Ich výsledkami budú diváci skutočne ohromení!

 

img

 

„Každý jeden z tých dvanástich ľudí je samostatná kapitola života, samostatné klbko problémov, či radostí. Výber je aj túto sériu pestrý a moji „účastníci zájazdu“ sú tak zaujímaví a dynamickí, že ma dokázali neustále prekvapovať a zaiste prekvapia aj divákov Markízy. Každoročne sa snažím vylepšiť Extrémne premeny tak, aby priniesli niečo nové a myslím si, že sa to podarilo aj tentoraz. Je sa na čo tešiť,“ avizuje Maroš Molnár.

 

Tucet účastníkov štvrtej série Extrémnych premien váži dokopy až neuveriteľných 1 915 kilogramov. Prostredníctvom ich silných príbehov sa diváci budú môcť oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Veľmi často totiž negatívne ovplyvňuje aj medziľudské vzťahy, komplikuje hľadanie lásky, podkopáva sebavedomie. Koľkým z nich sa podarí zvíťaziť nad sebou samými a zbaviť sa neželanej telesnej aj psychickej záťaže?

 

 

img

 

 

Najhorúcejšia zoznamovacia reality šou Love Island sa vracia s novou moderátorkou a ešte zaujímavejším obsahom

Diváci sa na svoje nové „zlatíčka“ môžu tešiť už od pondelka 19. septembra 2022 na Voyo a neskôr od utorka 20. septembra 2022 aj na obrazovkách televízie Markíza.


Horúca reality šou plná zábavy, slnka, romantiky a hľadania lásky v raji sa vracia! Druhá séria Love Island Česko & Slovensko sľubuje nové priateľstvá, nové vzťahy, more lásky, zábavu a dobrú náladu. Česko-slovenská verzia celosvetovo úspešnej zoznamovacej reality šou Love Island na jeseň 2021 značne zarezonovala, výrazne oslovila najmä mladé publikum a zabezpečila výrazný nárast počtu predplatiteľov služby Voyo. Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si tak bude aj na jeseň 2022 v nádhernej vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. Každá epizóda otestuje pevnosť ich vzťahov, pretože každému, kto nie je v páre alebo bude spárovaný účelovo, hrozí, že bude musieť vilu opustiť. Cieľ je jasný: nájsť lásku svojho života a vyhrať 75 000 eur.

 

„Po prvej sezóne česko-slovenského Love Islandu budeme oveľa lepšie pripravení, a teda prinesieme ešte lepšie a zábavnejšie hry, tematické dni a týždne a samozrejme viac „randíčok“, pre ktoré už máme nájdené nové lokality priamo na ostrove. Chceme, aby sa v druhej sezóne Love Island randilo viac a častejšie, pretože práve to je priestor, kde sa vzťahy môžu utužovať,“ prezradil Samuel Jaško, kreatívny producent Love Islandu.

 

Bonusy o dianí vo vile budú zaznamenávať web a sociálne siete TV Markíza, Voyo a aj samotnej šou. Budú prinášať aktuálne videá, rozhovory s účastníkmi, klebety a nechajú divákov nahliadnuť do zákulisia. Inovácií sa dočká aj aplikácia Love Island, priamo v menu budú dostupné nové zaujímavé funkcie. Novinkou bude aj oficiálny účet na Instagrame @loveislandcs.

 

 img

 

Druhou sériou najhorúcejšej zoznamovacej reality šou bude divákov sprevádzať obľúbená česká moderátorka Zorka Hejdová, ktorú si diváci ešte pod dievčenským priezviskom Kepková môžu pamätať ako moderátorskú partnerku Romana Juraška v tretej sérii česko-slovenskej verzie speváckej súťaže SuperStar z roku 2013.

 

„Všetko, čo som doposiaľ moderovala na televíznej obrazovke, nemalo s Love Islandom nič spoločné. Reality šou beriem ako veľkú výzvu a sama som zvedavá, ako do tohto formátu zapadnem. Mám k Love Islandu prirodzený rešpekt, ale teším sa,“ vyjadrila sa Zorka Hejdová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies