Serie A: Milánske AC dobylo Neapol, hrdinom opäť Olivier Giroud

NETKY.SK • 7 Marec 2022, 10:18 • 2 min
Serie A: Milánske AC dobylo Neapol, hrdinom opäť Olivier Giroud

NEAPOL – Jeden z najdôležitejších zápasov sezóny dopadol lepšie pre Rossoneri. Milánske AC zdolalo Neapol najtesnejším možným rozdielom 1:0, hrdinom sa stal Olivier Giroud.

slovakia

left justify in out

Giroud je muž veľkých zápasov!

 

Milánske AC cestovalo do Neapolu v nie úplne najlepšej forme, remízy so Salernitanou a Cagliari im poriadne znepríjemnili posledné týždne a zápas s Neapolom by sa dal označiť za najdôležitejší zápas sezóny. 

 

Neapol bol pred zápasom predsa len v o niečo lepšej forme a do zápasu vstupoval ako mierny favorit. V drese Neapolu nastúpil aj slovenský stredopoliar Stano Lobotka, ktorý patril medzi najleších hráčov domácich. Lobotka si výborne plnil úlohu režiséra hry, no Neapol sa ani tak nedokázal presadiť, čo sa im nakoniec stalo osudným. 

 

Milánske AC útočilo klasicky po svojej ľavej strane, kde robila problémy neapolskej obrane dvojica Leao a Hernandéz. Zverenci Stefana Pioliho pôsobili kompaktnejším dojmom a počas celého zápasu mali mierne navrch.

 

Hviezdou zápasu sa stal veterán Olivier Giroud, ktorý najprv po zákroku Koulibalyho takmer nedohral zápas. Nakoniec využil svoje skúsenosti a v 49. minúte šikovne tečoval nevydarenú strelu kapitána Calábriu. Giroud potvrdil, že je mužom veľkých zápasov. Pred mesiacom rozhodol dvoma gólmi milánske derby a teraz sa stal hrdinom v jednom z najdôležitejších zápasov sezóny. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies