Seriál House of Cards bude pokračovať aj piatou sezónou

NETKY.SK • 29 Január 2016, 12:43 • 2 min
Seriál House of Cards bude pokračovať aj piatou sezónou

BRATISLAVA - Seriál House of Cards (2013) bude pokračovať aj piatou sezónou.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Netflix predĺžila obľúbenú sériu o ďalší rok, pričom epizódy piatej sezóny by mala ponúknuť v USA na budúci rok. Nové časti však vzniknú bez tvorcu série Beaua Willimona, ktorý projekt opúšťa. Jeho nástupcu zatiaľ nevybrali.

 

Seriál House Of Cards vzniká na motívy rovnomennej knihy Michaela Dobbsa, ktorú v 90. rokoch sfilmovala aj BBC. V seriáli z prostredia vysokej politiky účinkujú Kevin Spacey, Robin Wright, Molly Parker či Michael Kelly. Titul dva razy nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál - dráma. Toto ocenenie napokon získali hlavní predstavitelia Robin Wright a Kevin Spacey, ktorému udelili aj Screen Actors Guild Award. Štvrtú sezónu Netflix sprístupní v USA 4. marca. Prvú sezónu titulu v súčasnosti vysiela pod názvom Dom z kariet Česká televízia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies