Seriál Fuller House bude mať aj druhú sezónu

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 10:00 • 2 min
Seriál Fuller House bude mať aj druhú sezónu

LOS ANGELES - Rodinný seriál Fuller House (2016) sa dočká aj druhej sezóny.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovali tvorcovia titulu. Spoločnosť Netflix, ktorá pokračovanie obľúbeného sitkomu Plný dom (1987 - 1995) pripravuje, pritom prvú sezónu novej série sprístupnila koncom februára.

 

V seriáli Fuller House si úlohy z pôvodného sitkomu zopakovali Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget a Lori Loughlin. Herecké obsadenie doplnili Soni Bringas, Michael Campion, Elias Harger, Dashiell Messitt a Fox Messitt. Príbeh novinky sa sústredí na ovdovenú D.J. (Bure), ktorá sa spolu so sestrou Stephanie (Sweetin) a priateľkou Kimmy (Barber) stará o svojich troch synov a Kimmyinu dcéru. Pôvodnú skladbu Everywhere You Look od Jesseho Fredericka pre pokračovanie prespievala kanadská speváčka Carly Rae Jepsen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies