Seriál Daredevil bude pokračovať treťou sezónou

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 14:20 • 2 min
Seriál Daredevil bude pokračovať treťou sezónou

LOS ANGELES - Akčný seriál Daredevil (2015) o rovnomennom komiksovom hrdinovi sa dočká tretej sezóny. Na festivale Comic-Con v San Diegu to vo štvrtok oznámil výkonný producent série Jeph Loeb.

slovakia

left justify in out

"Ak máte radi Daredevila, dostanete ho viac v tretej sezóne," povedal počas spoločnej prezentácie spoločností Marvel a Netflix, ktoré stoja za obľúbeným seriálom. Tretiu sezónu projektu ponúkne spoločnosť Netflix v roku 2017. Počas prezentácie Marvel a Netflix predstavili aj trailer očakávaného seriálu Luke Cage a projekty Iron Fist a The Defenders, v ktorom sa stretnú štyri komiksové postavy - Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist.


Seriál Daredevil je prvou spoluprácou spoločností Marvel a Netflix. Titulnú postavu si v sérii zahral Charlie Cox. Okrem toho v seriáli účinkujú Deborah Ann Woll či Elden Henson. Príbeh nevidiaceho Matta Murdocka alias Daredevila je pritom známy najmä vďaka filmovému spracovaniu z roku 2003, v ktorom si Daredevila zahral Ben Affleck.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies