Serena začne sezónu v Aucklande

NETKY.SK • 28 September 2016, 11:25 • 2 min
Serena začne sezónu v Aucklande

WELLINGTON - Americká tenistka Serena Williamsová si za prípravný turnaj pred januárovými grandslamovými Australian Open zvolila podujatie v novozélandskom Aucklande (2. - 7. januára).

slovakia

left justify in out

Potvrdili to organizátori ASB Classic, ktorí v uplynulých troch ročníkoch mohli ponúknuť vystúpenia staršej Sereninej sestry Venus, víťazky z roku 2015. Dvadsaťdvanásobná grandslamová šampiónka vo dvojhre Serena sa tentoraz nepredstaví na Hopmanovom pohári dvojčlenných miešaných tenisových reprezentačných družstiev, za USA si v Perthe zahrajú CoCo Vandeweghová a Jack Sock.

 

"Dúfam, že v Aucklande postavím základy kvalitného účinkovania v Melbourne. Teším sa na dobrý začiatok sezóny," odkázala dvojka svetového rebríčka vo dvojhre. Na čele počítačového poradia strávila 186 týždňov pred tým, ako ju po US Open zosadila Angelique Kerberová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies