Princ Harry s Meghan si mysleli, že ich sloboda bude vyzerať inak

NETKY.SK • 19 Február 2020, 19:48 • 2 min
Princ Harry s Meghan si mysleli, že ich sloboda bude vyzerať inak

Zložitý proces dosť možno čaká na Harryho a Meghan, ktorí by podľa správ z okolia kráľovskej rodiny mali po rezignovaní od kráľovských povinností prestať používať značku "Sussex Royals". Práve tu dvojica používa na sociálnych sieťach, webových stránkach a pri ďalších aktivitách.

slovakia

left justify in out

Vojvoda zo Sussexu a jeho manželka by v dohľadnej dobe mali prísť o možnosť používania značky Sussex Royals. Podľa britského serveru Daily Mail toto opatrenie pochádza priamo od kráľovnej Alžbety II., Čo potvrdzuje napríklad aj server The Telegraph, ktorý nariadenie tiež očakáva.

 

Internetové sstránky aj charita

Pre Harryho s Meghan by takéto nariadenie znamenalo značné komplikácie. Označenie Sussex Royals totiž začali používať k svojej propagácii, volá sa tak ich instagramový účet, ktorý sleduje vyše 11 miliónov ľudí, webové stránky, ktoré vyšli na desiatky tisíc libier, pod kráľovsku značku takisto spadá aj charita, ktorú dvojica zriadila.

 

V prípade, že sa informácie z utorkového večera potvrdia, budú sa musieť manželia pripraviť na rozsiahly rebranding, čo nebude ľahké.

 

 

Bez práce nie sú koláče

"V mnohých ohľadoch je to nevyhnutné. Vzhľadom na ich rozhodnutie odstúpiť od kráľovských povinností to muselo prísť. Bude to pre nich veľká rana, pretože do kráľovskej značky investovali veľmi veľa," uvádza Daily Mail s odvolaním sa na zdroj napojený na kráľovskú rodinu.

 

"Ak nechcú plniť povinnosti, nie je možné, aby sa propagovali ako členovia kráľovskej rodiny," znie z okolia Buckinghamského paláca. Slovo Royals totiž označuje členov užšej kráľovskej rodiny.

 

 

"Plán, že budú napoly členovia kráľovskej rodiny a napoly nie, nikdy nemôže fungovať. Kráľovná sa ale pochopiteľne jasne vyjadrila, že sú stále milovanými členmi jej rodiny," dodáva blízky zdroj.

 

Buckinghamský palác sa zatiaľ k rozhodnutiu kráľovnej nevyjadril. Utorkovej diskusie sa však mali zúčastniť všetci vrátane Harryho s Meghan a zhodne mali dospieť k záveru, že používanie kráľovské značky by vyvolalo len ďalšie pochybnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies