Sekera má nového trénera, Carolinu povedie Peters

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 09:52 • 2 min
Sekera má nového trénera, Carolinu povedie Peters

NEW YORK - Klub zámorskej hokejovej NHL Carolina Hurricanes, ktorého dres oblieka aj slovenský obranca Andrej Sekera, povedie v nasledujúcej sezóne nový tréner Bill Peters. Na poste nahradil Kirka Mullera.

slovakia

left justify in out

"Chceme vyhrať každý zápas. Naše očakávania budú vysoké, zlepšíme našu pracovnú morálku a to nám zabezpečí úspech," uviedol nový kouč pre nhl.com.

 

Peters strávil tri roky v tíme Rockford v nižšej AHL a ďalšie tri v Spokane vo WHL predtým, ako sa stal v roku 2011 asistentom trénera Mikea Babcocka v Detroite Red Wings. "S Mikeom sa poznáme už 26 rokov. Užil som si tri roky v Detroite a teraz sa teším na pôsobenie v Caroline. Čaká nás veľa práce," dodal Peters, ktorý rokoval aj s Floridou Panthers.

 

Peters je 13. tréner v histórii Caroliny Hurricanes a jeho predchodcu Hartfordu Whalers a štvrtý odkedy sa organizácia presťahovala do Severnej Caroliny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies