Šéf Trumpovej volebnej kampane Paul Manafort odstúpil

NETKY.SK • 19 August 2016, 17:23 • 2 min
Šéf Trumpovej volebnej kampane Paul Manafort odstúpil

WASHINGTON - Zo svojej funkcie dnes odstúpil Paul Manafort, šéf volebnej kampane republikánskeho prezidentského kandidáta Donalda Trumpa. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Paul Manafort mi dnes ponúkol svoju rezignáciu a ja som ju prijal. Nesmierne oceňujem jeho veľký podiel na tom, že sme sa dostali tam, kde dnes sme... Paul je skutočný profesionál a ja mu želám do budúcnosti veľa úspechov," uviedol na svojej internetovej stránke donaldjtrump.com republikánsky prezidentský kandidát.

 

Ukrajinský Národný protikorupčný úrad zverejnil dnes položky z kedysi tajných účtovných dokladov, ktoré údajne dokazujú, že ukrajinská proruská Strana regiónov vyčlenila pre Manaforta vysoké finančné čiastky.

 

Zo zverejnených účtovných dokladov vyplýva, že Manafort je zapísaný ako príjemca platieb v celkovej výške 12,7 milióna dolárov a je uvedený pri 22 plánovaných položkách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies