REPORTÁŽ: Reggae v podaní Dominiky Mirgovej a špeciálneho hosťa! Uhádnete, o koho ide?

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 09:17 • 2 min
REPORTÁŽ: Reggae v podaní Dominiky Mirgovej a špeciálneho hosťa! Uhádnete, o koho ide?

Po dlhom čase sa v jednej skladbe opäť stretla dvojica Dominika Mirgová a Kali. Exkluzívne nám prezradili čím sa pri natáčaní videoklipu inšpirovali a či môžeme očakávať aj letné EP. Portál Netky podporil vznik tohto sviežeho klipu.

slovakia

left justify in out

Dvojica Kali a Dominika Mirgová je nám všetkým veľmi dobre známa spred ôsmich rokov. Zámerom pri natáčaní tohto videoklipu bolo odlíšiť sa od tých ostatných. Pôvodne to však malo byť úplne inak.

 

 

Prečítajte si tiež: REPORTÁŽ: Raperi Ego a Kali po prvýkrát spolu v jednej skladbe, Netkám prezradili ako sa to stalo!

 

Dominika chcela, aby sa táto novinka odlišovala od jej predchádzajúcich klipov. "Ja som chcela najjednoduchší klip, chcela som to v ateliéri, chcela som tam dať balóny, chcela som byť úplne v kľude, pretože spolupráca s ľuďmi je veľmi náročná," prezradila Dominika.

 

img

 

Nakoniec tomu však dodali zahraničný rukopis spolu s Illuminate production, režisérom Martinom Mikom a celým Dominikiným tímom. Inšpiráciu čerpali zo zahraničia. "Zhodli sme sa, že bude fajn, ak to bude vyzerať trochu zahranične," dodala. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Hajtkovič vydal nový singel, uvidíte v ňom unikátne spojenie Ega a Kaliho

 

img

 

Môžete sa dokonca tešiť na nové letné EP, ktoré vychádza práve s týmto videoklipom. Na EP sa bude nachádzať päť skladieb jednou z nich je VEČNOSŤ, ktorá bola vydaná ako prvá. Užite si famóznu letnú atmosféru s videoklipom piesne "Spomaliť" priamo v našom článku!

 

 

Podobný článok: Spojením Separa a Kaliho vznikol nový letný benger! Videoklip sa natáčal v rómskej osade



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies