Šéf Talianskeho tenisového zväzu Binaghi: Federer si už rezervoval hotel v Ríme

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 11:08 • 2 min
Šéf Talianskeho tenisového zväzu Binaghi: Federer si už rezervoval hotel v Ríme

RÍM - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa predsa len chystá štartovať 10. - 17. mája na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 Internazionali BNL d'Italia v Ríme. Pri prezentácii podujatia to predznamenal šéf národnej federácie FIT Angelo Binaghi.

slovakia

left justify in out

"Pozrite sa na to, ako sa Novak Djokovič rozhodol vynechať Madrid, nie však Rím. Pre nás je to veľmi dôležité a máme z toho dobrý pocit pri súperení so španielskou metropolou. Tvrdo pracujeme na tom, aby naše podujatie označovali za piate grandslamové. Roger Federer? Už vlani sa nepredpokladal jeho štart, napokon však u nás hral. Mimochodom, tento rok si už rezervoval hotelové izby..." citoval Binaghiho web Tennis World.

 

Tridsaťtriročný druhý muž terajšieho renkingu Federer je tento týždeň jednotkou "pavúka" v spomenutom Madride, začne v stredu proti Austrálčanovi Nickovi Kyrgiosovi. V Ríme bol vo finále v sezónach 2003, 2006 a 2013, ani raz neuspel. Najprv ho prekonal Félix Mantilla a potom dva razy Španielov krajan Rafael Nadal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies