Sean Hayes a Scott Icenogle sa zasnúbili

NETKY.SK • 28 Október 2014, 15:05 • 2 min
Sean Hayes a Scott Icenogle sa zasnúbili

USA - Americký herec Sean Hayes, známy zo seriálu Will & Grace (1998 - 2006), sa zasnúbil s dlhoročným partnerom, hudobným producentom Scottom Icenogleom.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Rumor Fix, ktorému to potvrdil hercov hovorca. "Sean Hayes a Scott Icenogle sú spolu už osem rokov. Nevzali sa, no sú zasnúbení už dlhší čas," povedal.

 

Špekulácie o hercových zásnubách sa začali šíriť po tom, ako sa 44-ročný rodák z mestečka Glen Ellyn v Illinois ukázal minulý mesiac na charitatívnom podujatí so zlatým prsteňom na ruke. Šperk mal na sebe aj v piatok v šou Ellen DeGeneres a v pondelok v programe The Talk. K zásnubám sa však nevyjadril. Hayes, ktorý v spomínanom seriáli Will & Grace stvárňoval Jacka McFarlanda, sa totiž snaží chrániť si súkromie. O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril pre magazín The Advocate až v roku 2010. 

 

Sean Patrick Hayes získal za stvárnenie Jacka McFarlanda cenu Emmy a šesť nominácií na Zlatý glóbus. Diváci a diváčky ho môžu poznať napríklad aj z komédií Kým si po nás príde (2007) alebo The Three Stooges (2012). Svoj hlas prepožičal dvojhlavej postavičke Terrimu v animáku Príšerky: Univerzita (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies