Ligue 1: Šokujúce momenty v Nice, fanúšikovia na trávniku a zastavenie zápasu

NETKY.SK • 23 August 2021, 09:24 • 2 min
Ligue 1: Šokujúce momenty v Nice, fanúšikovia na trávniku a zastavenie zápasu

NICE – Neuveriteľné momenty v zápase medzi OGC Nice a Olympique Marseille. Hráč Marseille hodil fľašku medzi divákov, a to odštartovalo poriadne výtržnosti.

slovakia

left justify in out

Fľaška sem, fľaška tam

V nedeľnom zápase 2. kola najvyššej francúzskej ligy museli zápas medzi domácim Nice a Olympique Marseille predčasne ukončiť.

 

Celý incident odštartovala v 75. minúte fľaška, ktorá trafila hosťujúceho hráča Marseille Dimitriho Payeta. Ten sa rozhodol hodiť ju naspäť do tribún, a to odštartovalo momenty, ktoré rozhodne do futbalu nepatria..

 

Ultras fanúšikovia Nice sa rozhodli vtrhnúť na ihrisko a na štadióne sa rozpútalo peklo.

Hráči oboch tímov sa "evakuovali" do útrob štadióna, tréner Marseille Jorge Sampaoli sa vyjadril, že nechce pokračovať v zápase. Zápas bol nakoniec teda kontumovaný a Nice získalo 3 body do tabuľky.

 

Podľa agentúry DPA už riadiaci orgán rozhodol o kontumácii stretnutia. "Liga rozhodla a my sme sa tiež rozhodli pre bezpečnosť našich hráčov, ktorých napadli. Je to už druhýkrát, to isté sa stalo v Montpellieri. Je to absolútne neprijateľné a treba prijať jasný postoj," povedal prezident Olympique Marseille Pablo Longoria, ktorý obhajoval odchod jeho hráčov: "Rozhodca súhlasil, že nie je možné garantovať bezpečnosť a nechcel pokračovať v zápase. Vedenie Ligue 1 však v záujme zachovania verejného poriadku chcela pokračovať, preto sme sa zbalili a odcestovali domov."

 

 

Ešte stále bez Messiho, ale PSG aj tak víťazne

V piatkovom zápase medzi PSG a Brestom sa fanúšikoviai PSG ešte stále nedočkali debutu najlepšieho hráča planéty Lionela Messiho

 

Hostia zápas zvládli aj bez Argentínčana a domáci Brest zdolali vysoko 4:2. V prvom polčase sa presadilo duo Ander Herrera a Kylian Mbappé. O ďalšie dva góly sa postarali Gueye a Ángel Di Mária

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies