Scolari predpovedá, že Brazília sa vo finále stretne s Argentínou

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 08:57 • 2 min
Scolari predpovedá, že Brazília sa vo finále stretne s Argentínou

SAO PAULO - Tréner futbalistov Brazílie Luiz Felipe Scolari predpovedá, že vo finále svetového šampionátu na domácej pôde sa jeho tím stretne s Argentínou. K tomuto záveru dospel on a realizačný tím "kanárikov" pri študovaní detailného zápasového itineráru MS.

slovakia

left justify in out

"Z našej analýzy vyplýva, že vo finále bude stáť Brazília na jednej strane a Argentína na druhej," povedal Scolari novinárom v tréningovom kempe na predmestí Rio de Janeiro. "Dúfajme, že sa tak stane. Bude to juhoamerické finále so skvelými hráčmi a vysokou kvalitou."
      

Brazília a Argentína sa na blížiacom sa turnaji môžu stretnúť najskôr v semifinále. Ak ale obaja juhoamerickí rivali vyhrajú svoje základné skupiny, naraziť na seba môžu až vo finále 13. júla na legendárnom štadióne Maracana. "Netúžim po tom, aby Argentína vypadla už v prvom či druhom kole. Chcem, aby hrala svoj futbal, tak ako zvyčajne," dodal Scolari. 
      

Na záverečnom turnaji MS sa Brazília s Argentínou stretli zatiaľ štyrikrát a iba raz vyhrala Argentína - na MS 1990 v Taliansku 1:0. Dvakrát sa tešili Brazílčania a v roku 1978 sa na argentínskej pôde zrodila remíza 0:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies