Scolari opustil tím pred koncom zápasu: Sám som si dal červenú kartu

NETKY.SK • 16 Február 2015, 11:10 • 2 min
Scolari opustil tím pred koncom zápasu: Sám som si dal červenú kartu

SAO PAULO - Bývalý tréner brazílskej reprezentácie Luiz Felipe Scolari čelí obvineniu z neprofesionálneho správania po tom, čo odišiel z lavičky pred koncom domácej prehry jeho Gremia s tímom z nižšej ligy Veranopolisom 0:1.

slovakia

left justify in out

Nahnevaný Scolari opustil ihrisko štyri minúty pred koncom duelu a zamieril do šatne. "Sám som si dal červenú kartu. Nemôžem byť viac zahanbený, ako teraz," povedal tréner, ktorý viedol Brazíliu pri pamätnej prehre s Nemeckom 1:7 na domácich majstrovstvách sveta.

 

"Už nebolo nič, čo by som mohol spraviť, tak som odišiel do šatne. Zostávali tri či štyri minúty do konca, tak som sa chcel upokojiť a uistiť, že neurobím nič, čo by som nemal," citovala ho agentúra Reuters.

 

Jeho správanie sa však nestretlo s pochopením. "Predstavte si, že by to spravil na štadióne Mineirao pri tej prehre 1:7. Mal by na to, aby odišiel z lavičky národného tímu?" pýtal sa bývalý kapitán reprezentácie Carlos Alberto Torres.

 

"Opustil loď. Mal zostať s hráčmi až do konca," pridal sa niekdajší brazílsky obranca Ricardo Rocha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies