Schweinsteiger podpísal s Manchestrom United trojročný kontrakt

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 16:17 • 2 min
Schweinsteiger podpísal s Manchestrom United trojročný kontrakt

LONDÝN - Nemecký futbalový stredopoliar Bastian Schweinsteiger v pondelok podpísal trojročný kontrakt s Manchestrom United.

slovakia

left justify in out

Na Old Trafford prichádza po 13 sezónach strávených v Bayerne Mníchov, s ktorým získal osem bundesligových titulov. Sedemkrát vyhral Nemecký pohár a v roku 2013 sa tešil z triumfu v prestížnej Lige majstrov.
     

Podľa britských médií výška odstupného za 30-ročného majstra sveta predstavuje čiastku 14,4 milióna libier. "V Bayerne som zažil skvelé roky. Bola to neuveriteľná cesta a rozhodnutie opustiť Mníchov sa nerodilo ľahko. Manchester United bol okrem Bayernu jediným klubom, v ktorom som si sám seba vedel predstaviť. Som pripravený na novú výzvu v Premier League, kde vládne najväčšia konkurencia zo všetkých ligových súťaží na svete. Teším sa na opätovnú spoluprácu s trénerom Louisom van Gaalom," citovala slová "Schweiniho" agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies