Scholl: Götze je pohodlný, mal by viac trénovať

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 13:13 • 2 min
Scholl: Götze je pohodlný, mal by viac trénovať

MNÍCHOV - Legenda futbalového Bayernu Mníchov Mehmet Scholl si vzala na paškál svojho nasledovníka Maria Götzeho za to, že si počas celej sezóny nedokázal vybojovať stabilné miesto v základnej zostave trénera Pepa Guardiolu.

slovakia

left justify in out

"Prečo nevie podávať vyrovnané výkony? Pre mňa je odpoveď jasná - musí trénovať oveľa, oveľa viac. Pamätám si ho ako mladíka v Dortmunde. Bol ako šíp, rýchly, atletický. V súčasnosti má od neho poriadne ďaleko," domnieva sa Scholl podľa Sky Sports.

Dvadsaťtriročný Götze, ako strelec rozhodujúceho finálového gólu proti Argentíne hrdina majstrovstiev sveta v Brazílii 2014, odmieta obvinenia, že by bol pohodlný. "Ako sa dopracoval k takémuto záveru? Prišiel sa pozrieť na tréning, alebo to len tak povedal? Vzal by som si to srdcu, ak by som neveril, že trénujem dostatočne," tvrdí Götze, ktorý v tejto bundesligovej sezóne odohral iba 558 minút a raz skóroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies