Scholes: Mrzí ma, že Beckham končí

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 19:19 • 2 min
Scholes: Mrzí ma, že Beckham končí

LONDÝN - Jedna z legiend futbalového klubu Manchester United Paul Scholes označil deň, v ktorom jeho bývalý spoluhráč z United David Beckham oznámil koniec kariéry, za smutný. Obaja stredopoliari, ktorí sú odchovancami čerstvého anglického šampióna, po aktuálnej sezóne skončia s vrcholovým futbalom.

slovakia

left justify in out

"Je to smutný deň, no dúfam, že je David šťastný. Od začiatku preukazoval dostatok kvality a profesionalizmu. Jeho nádherné priame kopy neboli náhodné - cvičil ich celý deň," uviedol 38-ročný Scholes.

Viacero odborníkov sa na adresu bývalého kapitána reprezentácie Anglicka vyjadrilo pochvalne. "Chcel som ho získať, no bolo to v období, keď sme nemohli splniť jeho platové požiadavky. Od každého si zaslúži rešpekt za svoju oddanosť futbalu," povedal tréner Arsenalu Arséne Wenger.

"Je to legenda a mal veľkolepú kariéru," vyhlásil kouč Tottenhamu Hotspur André Villas-Boas. No nie všetci sa zhodli, že Beckham bol jeden z historicky najlepších hráčov na svete. Proti bol bývalý anglický reprezentant Chris Waddle. "Nezaradil by som ho ani do tisícky najlepších futbalistov v Premier League. Bol to dobrý hráč, no nepovedal by som o ňom, že bol skvelý," vyjadril sa pre rádio BBC Waddle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies