Spoločnosť EcoFlow uvádza na trh 3 inteligentné zariadenia

NETKY.SK • 22 Apríl 2023, 10:00 • 2 min
Spoločnosť EcoFlow uvádza na trh 3 inteligentné zariadenia

MNÍCHOV - EcoFlow, popredná spoločnosť v oblasti ekologických energetických riešení, predstavila v piatok svoje tri nové prelomové inteligentné zariadenia – EcoFlow BLADE, GLACIER a WAVE 2. Zariadenia využívajú výhody batériovej technológie EcoFlow na zabezpečenie energeticky efektívneho výkonu doma či pri dobrodružstvách v prírode.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť EcoFlow uvádza na trh 3 inteligentné zariadenia napájané z batérie, ktoré zlepšujú život doma, vonku a na cestách. Sú to:

EcoFlow BLADE je prvá robotická kosačka na svete s virtuálnou navigáciou a vyhýbaním sa prekážkam.

EcoFlow GLACIER je prvá prenosná chladnička na svete s integrovaným výrobníkom ľadu a odnímateľnou batériou.

EcoFlow WAVE 2 je výkonná prenosná klimatizácia a ohrievač 

 

EcoFlow je popredná spoločnosť v oblasti ekologických energetických riešení s víziou napájať nový svet. Od svojho založenia v roku 2017 sa spoločnosť EcoFlow snaží stať spoľahlivým a dôveryhodným energetickým spoločníkom pre jednotlivcov a rodiny na celom svete, ktorý poskytuje cenovo dostupnú a obnoviteľnú energiu pre domácnosti, vonkajšie zariadenia a mobilné priestory. V súčasnosti má spoločnosť EcoFlow prevádzkové centrály v USA, Nemecku a Japonsku, ktoré poskytujú energiu viac ako 2 miliónom používateľov na viac ako 100 trhoch po celom svete.

 

Ako prvá robotická kosačka s funkciou zametania na svete využíva EcoFlow BLADE pokročilú robotiku na automatizovanú a bezproblémovú údržbu záhrady. EcoFlow GLACIER, ďalšia svetová novinka, ponúka prenosnú chladničku s mrazničkou vybavenú integrovaným výrobníkom ľadu a odnímateľnou batériou. EcoFlow WAVE 2 ponúka najrýchlejšie chladenie a vykurovanie v klimatizácii a ohrievači napájanom z batérie„BLADE, GLACIER a WAVE 2 čerpajú zo všetkého, čo sme sa naučili za roky nášho pôsobenia ako lídra v oblasti prenosných zásobníkov energie," povedal Brian Essenmacher, vedúci oddelenia obchodného rozvoja spoločnosti EcoFlow. „Tieto inteligentné zariadenia, ktoré spríjemňujú život a robia ho pohodlnejším doma, vonku aj na cestách, odrážajú naše odhodlanie budovať ekosystém EcoFlow, aby sme prostredníctvom zmysluplných inovácií vynašli nový spôsob výroby, skladovania a využívania energie vo svete," dodal Essenmacher.

 

BLADE a GLACIER si bude možné kúpiť 26. apríla po živom vysielaní z uvedenia na trh a WAVE 2 bude k dispozícii od 15. mája. Zariadenia budú k dispozícii na webových stránkach spoločnosti EcoFlow a Amazon. Tieto produkty, na ktoré spoločnosť EcoFlow počas vývoja získala celkovo 15 patentov, boli prvýkrát predstavené začiatkom tohto roka na veľtrhu CES. BLADE aj GLACIER získali ocenenia CES 2023 Innovation Awards Honorees.

 

img

prenosné elektrické stanice a solárne panely - ďalšie inovatívne produkty od spoločnosti EcoFlow



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies