Scholes by nechcel hrať v súčasnom tíme Manchestru United

NETKY.SK • 30 Október 2015, 10:29 • 2 min
Scholes by nechcel hrať v súčasnom tíme Manchestru United

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista Paul Scholes by nechcel hrať v súčasnom tíme Manchestru United. Podľa jeho slov mužstvo holandského trénera Luisa van Gaala nie je dostatočne kreatívne a málo riskuje. "Červení diabli" v stredu vypadli v anglickom Ligovom pohári s druholigovým FC Middlesbrough. Po bezgólovej remíze neuspeli v jedenástkovom rozstrele.

slovakia

left justify in out

United majú problémy s koncovkou, v posledných dvoch dueloch vyšli strelecky naprázdno. "Netreba zvaľovať vinu na kapitána Waynea Rooneyho, každý útočník by to mal vo Van Gaalovom tíme ťažké. Videl som na vlastné oči manchesterské derby a Waynov pohyb bol brilantný. Keď však hráte v tíme, kde vám nikto nie je schopný adresovať dobrú prihrávku, cítite sa bezmocne. Hral som počas mojej kariéry s mnohými brilantnými strednými útočníkmi - Ruudom van Nistelrooyom, Andym Coleom, Dwightom Yorkom či Teddym Sheringhamom. Dovolím si tvrdiť, že ani jednému z nich by sa v súčasnom tíme United nepáčilo," citovala agentúra Reuters slová Scholesa, ktoré odzneli v rozhovore pre BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies