Schmidt mal pozitívny dopingový nález, Vegas bude chýbať 20 zápasov

NETKY.SK • 3 September 2018, 09:42 • 2 min
Schmidt mal pozitívny dopingový nález, Vegas bude chýbať 20 zápasov

LAS VEGAS - Hokejový obranca Nate Schmidt bude chýbať Vegas Golden Knights v úvodných 20 zápasoch novej sezóny NHL. Dôvodom je pozitívny dopingový nález na bližšie nešpecifikovanú zakázanú látku.

slovakia

left justify in out

 

Podľa podmienok Hráčskej asociácie NHL (NHLPA) musí Schmidt absolvovať odvykací program. "Som sklamaný z tohto trestu. Vždy som bol veľmi opatrný a užíval som len doplnky, ktoré mi poskytol môj tím. Počas kariéry som podstúpil niekoľko testov a vždy boli negatívne. Teraz mi našli mikroskopické množstvo zakázanej látky, ktorá nijako neovplyvnila moju výkonnosť. Bolo to neúmyselné a veľmi ťažko prijímam tento trest, pretože nie som podvodník," citoval Schmidta portál nhl.com.

Dvadsaťsedemročný Američan smie trénovať s mužstvom, no nenastúpi v žiadnom prípravnom zápase. "Veríme, že zakázaná látka sa do Nateovho tela dostala náhodou. Je čestný človek a budeme ho počas tohto nepríjemného obdobia podporovať," uviedol klub vo vyhlásení.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies