SaS chce počs leta počúvať pripomienky k svojmu reformnému programu

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 12:28 • 2 min
SaS chce počs leta počúvať pripomienky k svojmu reformnému programu

BRATISLAVA - Stretávanie sa s občanmi, podnikateľmi, zamestnávateľmi, ekonómami, ale aj inými politickými stranami s cieľom počúvať ich pripomienky a názory na reformný ekonomický program Agenda 2020. Aj takéto aktivity avizuje liberálna SaS počas prázdninových mesiacov. Svoj program Agenda 2020 predstavili sulíkovci len nedávno.

slovakia

left justify in out

Časť tímu SaS sa podľa hovorkyne strany Kataríny Svrčekovej zúčastňuje aj letných festivalov a časť sa bude venovať práve spomínanej Agende 2020. "Spoločným cieľom je stretávať sa s ľuďmi a dostať náš program čo najviac do povedomia," povedala pre TASR.

 

Aj SaS sa podobne ako iné strany spolieha na vonkajšiu reklamu. "Jedna bilbordová kampaň momentálne prebieha, druhá je naplánovaná v blízkej budúcnosti. Na rozdiel od iných strán naše zdroje nie sú neobmedzené, zato sú však oficiálne a transparentné," zdôraznila Svrčeková. Liberáli pokladajú za svoju silnú stránku aj sociálne siete, "a inak tomu nebude ani v najbližších mesiacoch".

 

Koľko bude letná kampaň SaS stáť, zatiaľ jasné nie je. "Všetko ukážu až konkrétne akcie. Celkové náklady odhadujeme od 380.000 do 500.000 eur," uviedla Svrčeková. Liberáli uznávajú, že letné mesiace sú obdobím, keď ľudia o politike počúvajú neradi a chcú si oddýchnuť. "Naše aktivity sú preto nenásilné, ale s jasným cieľom - predstaviť náš reformný ekonomický program Agenda 2020," dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies