Šanca pre vysokoškolákov, môžu vyhrať veľké peniaze i prácu v Pente

NETKY.SK • 21 September 2015, 15:11 • 2 min
Šanca pre vysokoškolákov, môžu vyhrať veľké peniaze i prácu v Pente

BRATISLAVA - Vysokoškolskí študenti ekonomických a technických odborov v štvrtom a piatom ročníku sa môžu zapojiť do súťaže Smart Deal Challenge 2015. Tretí ročník súťaže dnes odštartovala investičná skupina Penta.

slovakia

left justify in out

Súťaž sa uskutoční v dvoch kategóriách, ktorými sú Fúzie a akvizície a Realitný development, pričom víťazi obidvoch kategórií môžu získať postupne odmenu 6 000 eur a ponuku pracovného miesta v Pente. Informoval o tom PR manažér spoločnosti Penta Investments Gabriel Tóth.


Novinkou tohto ročníka Smart Deal Challenge 2015 je jej rozšírenie zo Slovenska a Českej republiky aj na Poľsko. Zapojiť sa však môžu slovenskí, poľskí a českí študenti zapísaní nielen na domácich, ale aj na zahraničných univerzitách. Prihlásiť sa môžu do 20. októbra na webovej stránke www.smartdeal.eu, kde študenti nájdu aj všetky potrebné informácie o súťaži. Súťaž bude mať tri kolá, výsledky vyhlásia najneskôr do konca roka.

 

V prvom kole čaká na záujemcov v oboch kategóriách on-line test. Následne študenti, ktorí v teste dosiahnu najlepšie výsledky, postúpia do druhého kola, kde dostanú za úlohu spracovať prípadovú štúdiu a osobne ju predstaviť hodnotiacej komisii. Víťazov čaká osobný pohovor s jedným z partnerov a pracovná ponuka. Najlepší študenti z každej kategórie, ktorí sa zúčastnia na prezentáciách pred porotou, dostanú finančnú odmenu 1 000 eur. Následne hodnotiace komisie vyberú jedného víťaza v obidvoch kategóriách, pričom tí získajú finančnú odmenu 2 000 eur a v prípade, že nastúpia pracovať do Penty, získajú aj štartovací bonus 3 000 eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies