Sagan podporuje novú štruktúru manažmentu Tinkoff-Saxo

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 08:46 • 2 min
Sagan podporuje novú štruktúru manažmentu Tinkoff-Saxo

BRUSEL - Slovenský cyklista Peter Sagan verí, že tím Tinkoff-Saxo bude úspešný aj po zmene na poste tímového manažéra.

slovakia

left justify in out

Majiteľ družstva Oleg Tiňkov sa rozhodol ukončiť spoluprácu s doterajším lídrom Bjarnem Riisom, s ktorým sa dostal viackrát do konfliktu. Novým manažérom sa stal Talian Stefano Feltrin, ktorý v minulosti pracoval pre Kaťušu a Tinkoff Credit Systems. Dôležité slovo v družstve má aj Steven de Jongh. Sagan podporuje novú štruktúru manažmentu, pre ktorú sa rozhodol Oleg Tiňkov.


"Myslím si, že by sme mali vždy hľadieť dopredu. Máme jedných z najlepších jazdcov v pelotóne, vynikajúcich trénerov a špecialistov a spolu urobíme všetko preto, aby sme dosiahli ciele, ktoré sme si stanovili. Podporujem štruktúru manažmentu, ktorú zvolil Oleg Tiňkov, aby sme sa mohli pohnúť vpred. Verím, že pod taktovkou Stefana a Stevena Tinkoff Saxo bude opäť jedným z najlepších tímov v profesionálnej cyklistike. Teraz sa však teším na Okolo Flámska a Paríž - Roubaix," uviedol na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Facebook Peter Sagan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies