Rytmus sa objavuje s novou ženou. Je to krásna moderátorka!

NETKY.SK • 5 Máj 2018, 16:55 • 2 min
Rytmus sa objavuje s novou ženou. Je to krásna moderátorka!

BRATISLAVA - Dlho o samote neostal. Raper Patrik Rytmus Vrbovský sa len nedávno rozišiel s Darou Rolins a už sa po jeho boku objavuje nová kráska. Vychádzajúca hviezda, moderátorka Superstar Jasmína Alagič, sa s Patrikom stretáva častejšie, ako je bežné a možno aj preto československý bulvár vyhlasuje: Tvoria pár!

slovakia

left justify in out

S tvrdením, že ide o informáciu z overeného zdroja, prišiel český lifestylový web eXtra. „Je to v začiatkoch, ale už spolu randia,“ potvrdil zdroj webu.

 

Samotná moderátorka nepoprela, že sa s Rytmusom stretáva, slovenskému webu však zdôraznila, že sú stále iba kamaráti. „Usmievame sa na tom všetci od rána, jasné, že je to blbosť, my sme kamaráti. Mne ako človek sedí, ale nie, nie sme partneri,“ povedala pre topky.sk.

 

Jasmína má bosensko maďarské korene, narodila sa však v Nemecku. Pred pôsobením v Markíze moderovala v jednej fashion televízii a predtým svoju krásu ukázala aj v súťaži Miss.
 

Či je teda na obzore nový párik v šoubiznise alebo sú to len obvyklé mediálno-reklamné hry, ukáže až čas. Každopádne by im to spolu slušilo, čo poviete?

 

 

img

Foto: FB



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies