Rytmus chudne vo veľkom štýle: Na bežiacom páse s ponožkou na penise!

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:57 • 2 min
Rytmus chudne vo veľkom štýle: Na bežiacom páse s ponožkou na penise!

BRATISLAVA – Piešťanský rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus už niekoľko týždňov intenzívne pracuje na svojej postave. Na svojich profiloch na sociálnej sieti zverejňuje fotografie a videá, na ktorých ukazuje ako cvičí a aké výsledky už dosiahol. Tento raz ukázal ako behá na páse.

slovakia

left justify in out

Rytmus už poctivo chudne desiaty týždeň a ako napísal je z toho šťastný. Až tak, že sa o svoju radosť podelil so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach Facebook a Instagram. Na videu Rytmus ukazuje ako ladne vie behať a v určitej chvíli sa objaví bez trenírok a ponožkou na penise.

 

Piešťanský rapper sa začal vážnejšie venovať chudnutiu od 9. Marca, kedy vážil ako sám uviedol 87 kilogramov. Po desiatich týždňoch cvičenia a stravovania váži 84 kilogramov. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že tri kilá sú málo, ale úbytok hmotnosti je na Rytmusovi poznať. Zhodil „len“ tri kilá preto, lebo nabral aj na svalstve.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies