Rybáriková kvôli zraneniu odstúpila z turnaja v Katoviciach

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 15:44 • 2 min
Rybáriková kvôli zraneniu odstúpila z turnaja v Katoviciach

KATOVICE - Zo slovenského derby v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na tenisovom turnaji WTA International BNP Paribas Katowice Open v poľských Katoviciach (dotácia 235 000 USD, antuka v hale) napokon nič nebude. Magdaléna Rybáriková, ktorá mala nastúpiť proti krajanke Jane Čepelovej, totiž zo zdravotných dôvodov zrušila svoj štart.

slovakia

left justify in out

"Seklo ma na tréningu, musela som sa vrátiť domov. Bolesť som pociťovala pri hraní, ale pri jednom údere ma pichlo a už som vedela, že je zle," cituje 24-ročnú zverenkyňu Petra Hubera internetová stránka Slovenského tenisového zväzu (STZ).

Nad prítomnosťou Rybárikovej v kádri SR na moskovské semifinále Pohára federácie družstiev žien (20. - 21. apríla) visí otáznik. "Idem k doktorovi Fanovi na infúziu, dúfam, že sa mi to uvoľní. Už vlani som mala tieto problémy a trvalo dosť dlho, kým som sa mohla plnohodnotne vrátiť na kurt," skonštatovala 45. hráčka svetového rebríčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies