Rybáriková absolvovala ďalšiu operáciu, po ruke koleno

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:12 • 2 min
Rybáriková absolvovala ďalšiu operáciu, po ruke koleno

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková podstúpila ďalšiu operáciu. Po júlovej chirurgickej reparácii zápästia nedominantnej ľavej ruky tentoraz mala pod skalpelom koleno. Informovala o tom na svojom oficiálnom facebooku.

slovakia

left justify in out

"Bola to artroskopická operácia. Zranenie som utrpela v máji. Lekár Peter Malinovský odhadol, že do mesiaca by som koleno mohla plne zaťažovať. Zápästie sa pomaly tiež zlepšuje a o pár týždňov budem môcť začať s rehabilitáciou. Dúfam, že na mnoho rokov budem mať od operácií pokoj," uviedla aj so smajlíkom a poďakovaním za podporu 27-ročná piešťanská rodáčka.

Rybáriková dosiaľ naposledy bola v zápasovej akcii 3. júla v 2. kole wimbledonskej štvorhry. Niekdajšia 31. hráčka singlového renkingu WTA momentálne figuruje na 124. priečke. Zverenkyňa Petra Hubera je držiteľka štyroch titulov vo dvojhre na hlavnej profesionálnej úrovni (Birmingham 2009, Memphis 2011, Washington 2012 a 2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies