Ružindol chystá na začiatok prázdnin piatkový Rošindolský trh

NETKY.SK • 27 Jún 2023, 16:00 • 2 min
Ružindol chystá na začiatok prázdnin piatkový Rošindolský trh

RUŽINDOL - Rošindolský trh v obci Ružindol pri Trnave oživí v piatok (30. 6.) tradične jej centrum. Je známy svojou ponukou miestnych produktov, informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism Alexander Prostinák.

slovakia

left justify in out

Rošindolský trh pripravuje niekoľkokrát do roka občianske združenie Dedina v spolupráci s obcou. Cieľom organizátorov je vytvorenie priestoru pre priateľské stretnutia a nadväzovanie nových kontaktov v príjemnej atmosfére. Námestie zaplnia predajné stánky s domácimi potravinami, ako sirupy, džemy, pečivo aj ovocie a zelenina.

 

img

 

Pripravené je aj zdravé občerstvenie. "Trhy podporujúce miestnych výrobcov sa tešia veľkému záujmu. Rošindolský trh je menšie lokálne podujatie s autentickou atmosférou, ktoré pravidelne navštevujú obyvatelia Ružindola, ale tiež z Trnavy a okolitých obcí. Začiatok prázdnin môžu osláviť v nerušenej atmosfére tejto pokojnej obce neďaleko Trnavy ochutnávaním," pozýva Prostinák. Pripravené sú aj hudobné a divadelné vystúpenia a stretnutie s miestnymi hasičmi. Program ukončí filmové premietanie pod holým nebom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies