Rusko sa odvolá proti zámeru UEFA o odpočte bodov

NETKY.SK • 14 Jún 2012, 12:31 • 2 min
Rusko sa odvolá proti zámeru UEFA o odpočte bodov

Rusko sa odvolá proti zámeru UEFA o odpočte bodov - Futbal Európska futbalová únia (UEFA) informovala o zámere odrátať Rusku v nasledujúcej kvalifikácii na EURO 2016 šesť bodov, ak sa ruskí fanúšikovia aj naďalej budú správať neprístojne. Vedenie Ruského

slovakia

left justify in out

img

Európska futbalová únia (UEFA) informovala o zámere odrátať Rusku v nasledujúcej kvalifikácii na EURO 2016 šesť bodov, ak sa ruskí fanúšikovia aj naďalej budú správať neprístojne. Vedenie Ruského futbalového zväzu už vyhlásilo, že by sa proti podobnému verdiktu okamžite odvolalo.
      "Ruský futbalový zväz pripravuje písomné odvolanie proti rozhodnutiu UEFA a urobí ho v čase na to určenom," uvádza sa vo vyhlásení zväzu.
      UEFA týmto spôsobom reagovala na správanie sa ruských priaznivcov počas úvodného vystúpenia Ruska v A-skupine proti Českej republike. Aj keď "zborná" v súboji jednoznačne dominovala a pripísala si víťazstvo 4:1, ruskí diváci niekoľkokrát narušili priebeh duelu, keď hodili na hraciu plochu pyrotechniku a po zápase sa pobili s usporiadateľmi.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies