Ruskí policajti pri rutinnej domovej prehliadke narazili na nílskeho krokodíla

NETKY.SK • 19 Január 2018, 13:37 • 2 min
Ruskí policajti pri rutinnej domovej prehliadke narazili na nílskeho krokodíla

PETROHRAD - Ruskí policajti museli riešiť počas prehľadávania domu v Petrohrade neočakávanú situáciu, keď v suteréne narazili na živého krokodíla. Zver, keď ich zbadal, klapol čeľusťami, Následne policajti urýchlene opustili priestor.

slovakia

left justify in out

Spravodajský server Fontanka.ru uviedol, že k incidentu došlo vo štvrtok, keď detektívi pátrali po neregistrovaných zbraniach v dome muža, ktorý sa zúčastňuje na inscenovaní historických vojenských bitiek v dobových uniformách a s historickými zbraňami.

 

Zišli až do suterénu, a tam uvideli krokodíla oddychujúceho v malom jazierku vykopanom do betónovej podlahy. Majiteľ domu vysvetlil, že krokodíla si obstaral už pred rokmi.

 

Mestská prokuratúra teraz preveruje, či je takýto chov krokodíla legálny a či jeho majiteľ dodržal všetky miestne predpisy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies