Rus Smolov obviňuje Angličanov a Walesanov z násilností

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 10:07 • 2 min
Rus Smolov obviňuje Angličanov a Walesanov z násilností

TOULOUSE - Ruský futbalový útočník Fjodor Smolov obviňuje anglických a waleských fanúšikov z násilností, ktoré poznačili prvé dni majstrovstiev Európy.

slovakia

left justify in out

Ruskí priaznivci napadli anglických fanúšikov po záverečnom hvizde, ktorý ukončil vzájomné stretnutie Ruska a Anglicka (1:1). Vzájomné roztržky medzi Rusmi, Angličanmi a Walesanmi pokračovali v prvom týždni šampionátu aj mimo štadiónov v uliciach mesta Lille.

"Angličania našich provokovali, a nielen oni, ale aj Walesania. Tieto incidenty nemajú miesto na medzinárodných podujatiach. Ak ľudia idú von s úmyslom pobiť sa, mali by to robiť niekde inde než na štadióne," povedal 26-ročný útočník FC Krasnodar. "Akékoľvek neželané problémy ako násilnosti v Marseille, to je všetko minulosť. Zaviedlo sa množstvo opatrení, aby šli veci hladko a v civilizovanom duchu," verí v hladký priebeh zvyšku šampionátu tréner Ruska Leonid Sluckij.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies