Rundič bol namiesto prestupu na operácii

NETKY.SK • 13 Február 2016, 11:51 • 2 min
Rundič bol namiesto prestupu na operácii

TRENČÍN - Srbský stopér slovenského klubu AS Trenčín Milan Rundič neprešiel vstupnou zdravotnou prehliadkou v dánskom FC Nordsjaelland, kde už pôsobia dvaja bývalí futbalisti úradujúceho fortunaligového majstra Stanislav Lobotka a Ramón Rodríguez da Silva.

slovakia

left justify in out

Balkánsky stredný obranca nemal v poriadku koleno, ktorého stav si napokon vyžiadal operáciu. "Podľa mojich informácií sa chirurgickému zákroku podrobil vo štvrtok v belgickom Bruseli. Pôvodne sa hovorilo o šesťtýždňovej pauze, neskôr sa však objavili správy o výraznejšom poškodení väzov a až polročnej absencii," citovalo trénera AS Trenčín Martina Ševelu sobotné vydanie denníka Šport.


Pod hradom Matúša Čáka po Petrovi Nworahovi, ktorý zamieril do českého druholigového Hradca Králové, neuspel na skúške ani Emmanuel Mensah. "Je šikovný hráč, aj mentalitu má dobrú, ale nie je lepší ako chlapci, akých máme v kádri," vysvetlil pre Šport Ševela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies