Rozzúrený slon v thajskej Pattaji rozšliapal Číňana

NETKY.SK • 22 December 2017, 12:01 • 2 min
Rozzúrený slon v thajskej Pattaji rozšliapal Číňana

BANGKOK - Rozzúrený slon v slonej zoo v thajskom letovisku Pattaya udupal na smrť čínskeho turistického sprievodcu, keď ho iný turista potiahol za chvost.

slovakia

left justify in out

Turistický sprievodca Che Jung-ťi (34) zomrel po útoku 17-ročného slona. Podľa opatrovateľa, ktorý sa staral o slona, jeden z turistov potiahol zviera za chvost a to vyvolalo zúrivú reakciu slona.

 

Jeden z dvoch turistov jazdiacich na slonovi spadol a utrpel menšie poranenia, pričom druhý turista sa na ňom udržal až dovtedy, kým opatrovateľ zviera neupokojil, informovala polícia.

 

Oddelenie v zoo má približne 12 slonov určených na jazdy pre záujemcov. Zoo v Pattaji, plážovom letovisku asi 150 kilometrov južne od hlavného mesta Bangkok, je tiež pod paľbou kritiky za nedávno zverejnené video s tigrom. To zachytáva, ako personál štuchá do tigra, len aby zareval a turisti si mohli urobiť pôsobivú selfie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies