Telo nezvestného policajta našli v kufri auta

NETKY.SK • 3 Január 2022, 18:33 • 2 min
Telo nezvestného policajta našli v kufri auta

NITRA – Pátranie po nezvestnom Miroslavovi sa skončilo tragicky. Policajti našli jeho telo v kufri auta až v Poľsku. Údajne sa mal zastreliť vlastnou služobnou zbraňou.

slovakia

left justify in out

Nezvestného 40-ročného Miroslava Svajčíka z Nitry policajti našli na Silvestra po 11 dňoch intenzívneho pátrania. Muž mal so svojím autom odísť z domu ešte 20. decembra a odvtedy sa nikomu neozval. Slovenskí policajti po ňom vyhlásili pátranie. Jeho auto našli až pátrači z tímu HAKA medzi dvoma jazerami neďaleko poľského mesta Ludźmierz. Poľskí policajti, ktorí následne auto nezvestného muža odtiahli na policajnú stanicu, našli v batožinovom priestore zastreleného Miroslava. Blízko tela nebohého ležala aj jeho služobná zbraň, s ktorou sa mal údajne zastreliť.

 

img

 

„Miestni policajti skúmali auto z dôvodu podozrenia z krádeže. Počas snímania odtlačkov prstov bolo v batožinovom priestore objavené telo muža so strelným zranením a vedľa neho ležala pištoľ,“ informoval hovorca polície v Krakove Bartosz Izdebski. „Strelná rana, ktorú mal nájdený muž, veľmi znepokojila policajtov, nakoľko v danej chvíli nemohli nič vylúčiť. Celú noc boli vykonávané procesné činnosti," dodal. „Z prvých informácií, ktoré máme k dispozícii, vyplýva, že pravdepodobne mohlo dôjsť k samovražde. Poľská polícia nateraz vylúčila cudzie zavinenie,“ upresnil. „Na objasnení okolností tohto prípadu intenzívne spolupracujeme s poľskou políciou. Nateraz nemôžme poskytnúť verejnosti viac informácií,“ uviedla hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

 

Možno vás zaujme: ŽSR upozorňujú na možné nebezpečenstvá



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies