Rozhádaní Kraus s Marcinom opäť spolu! Po nevraživosti už nie je ani stopy

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 12:33 • 2 min
Rozhádaní Kraus s Marcinom opäť spolu! Po nevraživosti už nie je ani stopy

Peter Marcin si do svojej šou opäť pozval Andyho Krausa.

slovakia

left justify in out

Andy Kraus je dlhoročným spolupracovníkom a niekdajším kamarátom Petra Marcina. Obaja stáli za reláciami ako Uragán, Hurikán, či za sitkomom Susedia, no už je tomu takmer desať rokov, čo si pre nevysvetliteľné dôvody nevedeli prísť na meno. Kraus dostal šancu v Jojke, kde rozbehol seriál Panelák, Marcin sa zas uchytil na obrazovskách RTVS. 

 

Po rokoch je nevraživosti zrejme koniec, keďže Kraus pri obnovení seriálu Panelák obsadil do jednej z epizódnych postáv práve Marcina. Ten mu svoju pozornosť vzápätí oplatil a pozval si ho opätovne ako hosťa na nakrúcanie svojej šou Neskoro večer. Nakrúcanie malo prebehúť včera v Zrkadlovom háji v Petržalke. Novinári už viackrát vyzvedali a pýtali sa na dôvod ich rázneho ukončenia kamarátstva. S odstupom času sa však obaja tvária, že k ničomu vážnemu medzi nimi nedošlo a dobrými priateľmi sú aj naďalej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies