Roy Nelson sa ospravedlnil za kopnutie legendárneho rozhodcu Big Johna

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:35 • 2 min
Roy Nelson sa ospravedlnil za kopnutie legendárneho rozhodcu Big Johna

LAS VEGAS - Roy Nelson kopol do zadku rozhodcu Johna McCarthyho na UFC Fight Night 95. Podľa neho trvalo príliš dlho než ukončil zápas po tom ako knokautoval Antonia"Bigfoot"Silvu.

slovakia

left justify in out

Okrem toho mu ešte ukázal prostredník a pokrikoval naňho. Brazilská MMA Atletická komisia mu udelila trest, dištanc na 9 mesiacov a 23 000 dolárov peňažný trest. Ale ponúkli mu ešte jednu možnosť ktorá by znížila trest: keď sa verejne ospravedlní za prítomnosti McCarthyho tak mu dištanc znížia na 6 mesiacov a peňažný trest na 13 000 dolárov.

 

Nelson ponuku využil a na tlačovej konferencií finále The Ultimate Fighter 24 v Las Vegas sa verejne ospravedlnil.

 

"Najprv by som sa chcel ospravedlniť svojím fanúšikom a Brazilskej Atletickej Komisií, potom Johnovi McCarthymu a ospravedlňujem sa každému na svete, môjmu tímu a najviac mojej rodine. Moje správanie na poslednom zápase je nepochopiteľné ako keby som to nebol ja.

 

K nikomu necítim nič zlé, ani k McCarthymu. Viem, že som spravil chybu a že som sa správal nesprávne. Neviem sa dostatočne ospravedlniť Johnovi McCarthymu ani Komisií a ani fanúšikom. Už sa neviem dočkať kedy sa zasa vrátim do oktagonu a môžem vás zasa zabávať."

 

 

 

Ak komisia uzná Nelsonove ospravedlnenie tak ho najbližšie uvidíme v oktagone budúci rok v marci.

 

Roy Nelson prezývkou "Big Country" je pre svoj štýl miláčikom fanúšikov. Jeho skóre je 22 výhier a 13 prehier. Má 40 rokov a v profi MMA je od roku 2004. Počas svojej kariéry sa mu raz podarilo získať titul v ťažkej váhe UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies