Rossi predĺžil spoluprácu s Yamahou do roku 2016

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 09:31 • 2 min
Rossi predĺžil spoluprácu s Yamahou do roku 2016

RÍM - Taliansky motocyklový pretekár v kráľovskej triede MotoGP Valentino Rossi sa dohodol na predĺžení spolupráce so stajňou Yamaha do roku 2016.

slovakia

left justify in out

"Tešíme sa na ďalšieho dva a pol roka s ním. Je našou snahou udržať si Valentina do konca jeho profesionálnej kariéry," cituje agentúra Reuters slová športového riaditeľa stajne Lina Jarvisa. "Odkedy sa vrátil k nám, každého v tíme obohatil svojimi skúsenosťami," dodal.

 

Tridsaťpäťročný Rossi, ktorý má na svojom konte sedem titulov majstra sveta v kráľovskej triede, sa z predĺženia spolupráce teší. "Som hrdý. Je to výborné, bol to môj cieľ. Chcel som tu pokračovať, cítim sa tu dobre a teraz mám motiváciu vydať zo seba to najlepšie," dodal k novej zmluve Rossi.

 

V tejto sezóne seriálu MS si v doterajších ôsmich VC vybojoval päť pódiových umiestnení, z toho štyrikrát vystúpil na strieborný stupienok. Na všetkých podujatiach aktuálneho ročníka triumfoval Španiel Marc Marquez na Honde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies